Autoturisme de firmă

V-ar plăcea să vi se ia ceva fără să ştiţi?! Ce aţi alege dintre: a da ceva cu bună voie şi a lua ceva în secret ? Cu ajutorul sistemului de monitorizare flotă puteţi decide câte curse private permiteţi angajaţilor şi puteţi separa uşor cursele de firmă de cele private.

Dispuneţi de ori flotă, autoturisme, autobuze, camionete, camioane, utilaje, noi vă asigurăm monitorizarea acestora, contribuind astfel la optimizarea cheltuielilor firmei.

Cu ajutorul sistemului de urmărire flotă puteţi găsi întotdeauna soluţia cea mai eficientă pentru îndeplinirea comenzilor şi pentru scurtarea rutei şi reducerea timpului de deplasare.

Întocmirea registrului de curse reduce timpul efectiv de muncă, nu vorbind despre calcularea în plus de km şi timp de lucru. Generaţi din sistemul de management flotă registru de curse şi foaie de parcurs digital, cu date reale!

Puteţi reduce şi cheltuielile de comunicaţie. Nu mai daţi telefoane, verificaţi în timp real, în sistemul de urmărire flotă prin GPS toate vehiculele firmei.

Prin sistemul de management flotă prin GPS puteţi controla mai eficient activităţile angajaţilor, rutele parcurse de către autoturismele de firmă, timpul efectiv de muncă, consumul de combustibil.

Ţineţi evidenţa parcului auto al firmei Dvs în sistemul nostru de management al flotei, actele angajaţilor, cereţi atenţionări privind expirarea acestora! Implementaţi software-ul nostru în sistemul de conducere al firmei, eficientizaţi muncile administrative!