Scurt istoric

Firma-mamă s-a înfiinţat în anul 1992. Iniţial am oferit sisteme de securitate pentru persoane fizice, după aceea ne-am lărgit portofoliul de produse şi servicii prin introducerea serviciilor de monitorizare prin dispecerat 24 de ore din 24 şi intervenţie rapidă cu echipaje. Acestea au constituit bazele activităţii noastre în domeniul sistemelor de securitate.

Prin dezvoltarea continuă şi prin extinderea gamei de produse şi servicii, în prezent putem oferi servicii complexe în aproape toate domeniile ale sistemelor de securitate şi protecţia valorii. Clienţii noştri s-au diversificat şi ei de la persoane fizice la întreprinderi mici şi mijlocii şi companii naţionale.

Între timp ne-am extins oferta de produse şi servicii cu sisteme de monitorizare flotă prin GPS, depăşind astfel sistemele clasice de protecţie a valorii şi oferind firmelor, care dispun de un parc auto, soluţii logistice pentru optimizarea eficientă a cheltuielilor, management a forţei de muncă, al combustibilului şi al flotei de vehicule.

O întreprindere nu se poate baza numai pe dezvoltarea dinamică a tehnologiei, de aceea acordăm o mare importanţă susţinerii din interior pentru succesele din exterior. Compania noastră este preocupată permanent de furnizarea de servicii încât clienţii noştri să fie mulţumiţi în totalitate. În acest scop există posibilitatea de a anunţa eventualele defecţiuni către centrul nostru de servis atât prin telefon cât şi prin Internet. Important este pentru noi ca sesizările clienţilor să analizăm şi să rezolvăm în cel mai scurt timp posibil, de aceea fiecare reprezentanţă a firmei dispune de reţea separată de servis. Pregătirea şi experienţa colegilor noştri garantează ajutorul sigur în orice problemă tehnică.

În permanenţă dezvoltăm prin cursuri şi training-uri cunoştinţele profesionale ale angajaţilor pentru a putea oferi cele mai potrivite soluţii partenerilor noştri. Aprecierea cerinţelor concrete, demonstraţia completă a sistemului, ofertele specializate fiecărui client în parte şi posibilitatea de testare a sistemului , toate acestea ajută viitorii noştri parteneri în luarea deciziei. Consultanţii noştrii vă stau la dispoziţie, urmăresc permanent pretenţiile posibile partenerilor noştri. Clienţilor noştri oferim posibilitatea participării la diferite cursuri de utilizare a sistemului, unde sunt prezentate îmbunătăţirile şi noutăţile aduse sistemului.

Structura flexibilă a firmei şi viziunea modernă de conducere şi piaţă generează un nou tip de relaţie cu partenerii noştrii. Ne străduim în permanenţă de a dezvolta relaţii pe termen lung cu partenerii noştri. În scopul colaborării fructuoase este indispensabil ca produsele şi serviciile noastre să satisfacă permanent, calitativ, exigenţele partenerilor. Implementarea standardelor ISO este dovada precizităţii serviciilor noastre, centrării pe client, prin care putem reacţiona mai precis şi mai repede la cererile clienţilor.