Transport

S-a întâmplat vreodată ca angajatul Dvs. nu a expediat transportul la locul sau momentul convenit, ce a determinat nemulţumirea partenerului de afaceri?

Aţi avut deja senzaţia, că aceaşi rută durează de fiecare dată alt timp?

V-aţi încreţit vreodată fruntea văzând factura de telefon sau combustibil?

Cu siguranţă s-a ivit şi în Dvs. întrebarea cum aţi putea sta lângă toţi şoferii Dvs. în acelaşi timp! Soluţia cea mai simplă şi eficientă este managementul flotei prin GPS.

Stopaţi furtul de combustibil şi plata facturilor ireale. Controlaţi alimentările prin managementul combustibilului.

Optimizaţi rutele de transport, scăzând astfel timpul de funcţionare sau consumul de carburant!

Reduceţi cheltuielile de comunicaţie. Nu mai daţi telefoane, verificaţi în timp real în sistemul de urmărire flotă prin satelit / GPS poziţia tuturor vehiculelor!

Transportul la negru nu este necunoscut nici în cadrul firmelor de transport persoane, marfă. Furtul de combustibil şi transporturile la negru scot bani grei şi din buzunarul Dvs. În lipsa controlului forţei de muncă şi a parcului auto cheltuielile cu combustibil se pot ridica la sume foarte mari.

Soluţia cea mai eficientă o constituie implemetarea sistemului de monitorizare flotă. Monitorizarea online face posibil printr-un singur sistem controlarea parcului auto, forţei de muncă şi consumului de carburant. Prin acest sistem puteţi obţine informaţii în orice moment al zilei despre toate autovehiculele Dvs.

Prin imprimarea datelor înregistrate puteţi obţine registrul de rute şi foaia de parcurs digital. Prin serviciul de identificare şofer puteţi identifica conducătorul auto, astfel se pot controla, separat pentru fiecare şofer, timpul condus, tabelele privind timpul de lucru şi se pot separa cursele private de cele de firmă. Tabelele şi listele sunt disponibile, bineînţeles, şi pentru anii anteriori.

În orice moment puteţi să vă informaţi clienţii despre poziţia actuală a transportului. Pentru urmărirea transporturilor de mare valoare puteţi oferi acces clienţilor, separat pentru fiecare vehicul, prin propriul sistem de urmărire GPS.

Pachete personalizate, monitorizare consum de carburant în DAF-uri, Volvo, Scania. Testaţi sistemul nostru în orice tip de vehicul! Controlaţi activităţile din cadrul firmei prin sistemul de management al flotei!