Utilaje

Se dovedeşte insuficient cantitatea de beton calculat de Dvs. pentru construcţii? Angajaţii au răspunsul, mai mult, vă pot oferi răspuns oricând.

Depăşiţi adesea termenele de execuţie ale lucrărilor?

Ararea terenului durează mai mult, de fiecare dată, decât cum aţi calculat?

Prea des trebuie completat cantitatea de combustibil ale utilajelor?

Creşterea cheltuielilor are mai multe cauze, printre care, cel mai important, activităţile neregulamentare ale angajaţilor: utilizarea nemotivată a autovehiculelor, transporturi la negru, registre completate în fals şi multe alte abuzuri.

Noi vă oferim un sistem prin care puteţi controla angajaţii, fie de acasă, fie din orice alt loc cu posibilitate de conectare la Internet. Găsiţi unit într-un singur sistem managementul forţei de muncă, managementul combustibilului şi îl puteţi integra în sistemul de conducere al firmei Dvs.

Cu ajutorul managementului de flotă prin satelit puteţi controla eficient activitatea angajaţilor, drumurile parcurse de către maşini, utilaje, timpul efectiv de muncă şi consumul de carburant.

Indiferent dacă dispuneţi de utilaje pentru construcţii sau agricole, sistemul vă ajută în monitorizarea timpului de lucru şi în decontările şoferilor.

Puteţi întocmi registre diverse, informa clienţii despre ciclul actual de lucru, controla activitatea utilajelor în timp real, totul numai prin apăsarea unor butoane.

Utilizaţi controlul turelor şoferilor pentru reducerea costurilor administrative!

Stopaţi furtul de combustibil şi plata facturilor ireale. Controlaţi consumul prin managementul combustibilului!

Pachete personalizate, monitorizare consum de carburant în utilajele Komatsu, JCB, Claas. Testaţi sistemul nostru în Fendt, Kobelco, Caterpillar, sau orice alt tip de utilaj! Controlaţi activităţile din cadrul firmei cu ajutorul sistemului de management al flotei!